ΙΣΤΟΡΙΑ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

DSC05441 new

Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Γέροντα και δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 23 χρόνια. Ο ίδιος δημιούργησε αυτή την επιχείρηση, ως μεγάλος λάτρης του κυνηγιού, θέλοντας να βοηθήσει και άλλους κυνηγούς να βρίσκουν εύκολα τον εξοπλισμό που χρειάζονται.

Αρχικά η επιχείρηση βρισκόταν σε ένα μικρότερο χώρο με μικρότερο εύρος προϊόντων ,που αποτελούνταν κυρίως από κυνηγετικά είδη. Το 2002 το κατάστημα μεταφερθήκε σε ένα μεγαλύτερο χώρο στην οδό Χρήστου Κατσάρη 41 στα Ιωάννινα, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.  Η μεταφορά αυτή μας έδωσε την δυνατότητα να μεγαλώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας προσφέροντας πλέον είδη κυνηγίου, αλιείας , κατάδυσης, ορειβασίας, camping, αξεσουάρ και τροφές σκύλων, πυροτεχνήματα.

Η εταιρία μας αναπτύσεται συνεχώς με νέες συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρίες σε κάθε τομέα, ώστε να προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε όλους τους πελάτες της.


DSC05452ΟΡΑΜΑ

Η επιχείρηση μας φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης της ευρύτερης κοινότητας των κυνηγών, αλλά και των ανθρώπων που αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες και τη φύση σε όλη την Ελλάδα. Έχει στόχο να προσφέρει μια πλούσια γκάμα προιόντων (τόσο για το κυνήγι όσο και για αθλητικές δραστηριότητες) που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της και να δημιουργήσει ένα δυναμικό δίκτυο πελατών.

Οι αξίες της επιχείρησης μας είναι η διαρκής υποστήριξη των αναγκών του πελάτη, η φιλική σχέση μαζί του, η εμπιστοσύνη και η καλή συνεργασία. Αυτό είναι το τετράπτυχο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας στο οποίο βασίζεται η σημερινή ανοδική πορεία και ανάπτυξη του κατάστηματός μας.

 

 

magazi

Στο ηλεκτρικο κατάστημα που δημιουργήσαμε, θα βρείτε συγκεντρωμένα τα είδη που διαθέτουμε από κορυφαίες εταιρείες σ΄όλο τον κόσμο. Είναι ένα μικρό δείγμα της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την απόλυτη εξυπηρέτηση σας! 

Η ευρεία και ενθουσιώδης αποδοχή των προϊόντων μας, από το μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και τόλμη.

Back to Top